fbpx
HASU_HEALTHCARE_logo

Our Services

Studio-apartmani Lara-Lux Crna Gora Letovanje 2023

Smeštaj u određeni tip sobe posle 14h sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji.Od drugog do pretposlednjeg dana boravak na bazi uplaćenih usluga. Poslednji dan napuštanje studija do 09h prema pravilima hotela.Smene počinju večerom, a završavaju se doručkom. Nemaju svoj krevet, lux travel montenegro dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Čanj je malo turističko mesto smešteno između Petrovca i Bara, sa predivnom šljunkovitom plažom dužine 1200 m.

The World’s Best Aman Hotels and Resorts – Pursuitist

The World’s Best Aman Hotels and Resorts.

Posted: Sat, 01 Jul 2023 07:00:00 GMT [source]

Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS. Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Tursku, Crnu Goru, Bugarsku leto i zima…). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.

VELIKI JUNSKI POPUST ! POGLEDAJTE CENE !

Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor. Novo-otvoreni studio apartmani pružaju potpuni komfor i užitak za sve turiste koji odluče da borave u Budvi. Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

https://podgorica.taxi/

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).

Vaše letovanje 2023 može da počne!

U dvokrevetnim sobama deca na sopstvenom ležaju plaćaju punu cenu.Korišćenje dvokrevetne sobe kao jednokrevetne uz doplatu od 50 %. Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje prema uslovima i tarifama Triglav osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osi­guranik je pokriven za sve https://taxi-travel.me/ nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku puto­vanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. PROGRAM PUTOVANJA – individualni aranžmani1.

The 25 best hotels to stay at this year – The Telegraph

The 25 best hotels to stay at this year.

Posted: Sun, 19 Feb 2023 08:00:00 GMT [source]

Započeti način plaćanja se ne može menjati. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju https://podgorica.taxi/ imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  ili u konzulatu zemlje u koju putuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Medical Centre

Manor Park Medical Centre
2 Lerwick Drive, Slough Berkshire SL1 3XU, UK

Monday to Fridays 9AM to 5PM ||
Saturdays 9AM to 2PM ||
Sundays 9AM to 12PM